Roseaun kalasatama ja Barracoon

Roseaun kalasatama ja Barracoon

Voit käyttää oheista kuvaa kuvalinkkinä blogista, keskustelupalstalta tai omilta www-sivuiltasi käyttämällä jompaakumpaa oheisista koodeista.

Kopioitava koodi on korostettu harmaalla taustavärillä.

HTML

Blogeissa ja useimmilla muilla www-sivuilla voi käyttää HTML-muotoista linkityskoodia:

<a title="Roseaun kalasatama ja Barracoon" href="http://matkat.domnik.net/img-fi/roseau/bf/32.shtml"><img alt="Roseaun kalasatama ja Barracoon" class="domnik-hor" src="http://www.domnik.net/photos/tp/ros/mid/bf/32.jpg" /></a>

CSS class: domnik-hor (lisätietoa: Linkityskuvien CSS-luokat).

BBCode

Useimmilla keskustelupalstoilla voi käyttää BBCode-muotoista linkityskoodia:

[url=http://matkat.domnik.net/img-fi/roseau/bf/32.shtml][img]http://www.domnik.net/photos/tp/ros/mid/bf/32.jpg[/img][/url]

Käyttöehdot

Katso kuvakohtaiset käyttöehdot kuvan omalta sivulta.

Linkitys: Kuvan omalla sivulla mainitut käyttöehdot eivät koske oheisten koodien avulla tapahtuvaa kuvien käyttöä, joka tulkitaan linkittämiseksi. Tämä edellyttää, että linkin kohdesivua ei muuteta ja, että linkissä käytettävä kuva on tällä sivulla näkyvä pienikokoinen kuva.

Linkissä käytettävää kuvaa voi halutessaan pienentää tai rajata (tällöin linkittäjän on kopioitava tiedosto omalle sivustolleen). Myös koodin sisältämien alt- ja title-kuvausten sekä CSS-määreen muuttaminen tai poistaminen on sallittua.

Suurempikokoiset kuvat: Kuvan käyttö on mahdollista myös suuremmassa koossa, mikäli kuvan omalla sivulla mainitut lisenssiehdot sen sallivat. Ei-kaupallinen käyttö on sallittu osalle kuvista. Kaupalliseen käyttöön on tällöinkin pyydettävä kuvaajan lupa.

Osaa kuvista ei ole lisenssoitu, vaan niiden kaikki oikeudet pidätetään. Näiden kuvien käyttö muutoin kuin oheisilla linkityskoodeilla vaatii aina kuvaajan luvan.

Kuvaaja: Useimmat sivuston kuvista on kuvannut sivuston omistaja Niko Lipsanen (NL). Joillakin kuvilla on eri kuvaaja, mutta yhteydenotot voi joka tapauksessa tehdä sivuston omistajan kautta. Kuvaajan nimikirjaimet on merkitty kuvan päiväyksen yhteyteen.